top of page

Ayurveda hos Hållbarhetsholken

 

Ayurveda betyder kunskap om livet. Kunskap om hur just du kan leva just ditt liv på det sätt du mår bäst av. Denna Indiska hälsolära är mer än 5000 år gammal och används brett i Indien även idag.

Ditt första steg är att lyssna, inåt, på vad just din kropp vill säga dig. Med ayurvediska tankar innebär bland annat att känna efter hur du mår när du ätit, när du känner hunger, trötthet mm. Det går lättare och lättare med tiden, men vi behöver kontinuerlig påminnelse för att komma ihåg den egna guidningen. Att lyssna på kroppen kräver uppmärksamhet, även för den som övat länge.

Önskar du en beprövad struktur att följa för att utforska dig själv finns möjligheten att boka en ayurvedisk hälsovägledning

En hälsovägledning innebär ett samtal om allt i ditt liv, dina rutiner och med vilken bakgrund du kommer till mig. Därefter ger jag ayurvedisk vägledning med en struktur att följa, för hur du kan skapa ett mer balanserat liv och därmed ett bättre mående i kropp och själ.

Vill du boka en tid, maila mig!

Matens väg till din läkning

Ayurveda betonar vikten av att äta det du mår bra av. Lika viktigt är också att laga och äta maten i närvaro med dig själv.

 

Tillåt dig själv att ta del av alla smaker du känner i maten. Upplev maten med hela kroppen; smak, syn, doft, hörsel och känsel i hand eller mun.

Intresserad av en ayurvedisk hälsovägledning?
 
En ayurvedisk hälsovägledning tar
ca 1 timme och kostar 850.Du kan lämna ditt kvitto till din arbetsgivare för användning av ditt  friskvårdsbidrag till besöket!
Jag jobbar företrädesvis dagtid, men jag kan boka kvällstider på distans.

Kvalitetssäkring för din konsultation

 

Den skola jag gått för min utbildning är:

School of Ancient Wisdom - Ayurveda

Logga_SoAW.jpg
bottom of page