top of page

Barn- och ungdomsyoga 3-17 år

Ett yogapass

Vi börjar med en andningsövning och gör sedan några yogaövningar anpassade för åldersgruppen, för att avsluta med avslappning och guidad meditation.

De yngre barnen 3-9 år

För de yngre barnen (3-9 år) håller jag yogapass tillsammans med föräldrar. Det är en mysig stund tillsammans. Det ger också en plats att stanna upp och känna in vad som händer när vi är i våra kroppar och möter sig själva. Ett behov som finns hos både barn och vuxna. Vi tillåts alla att vara precis som vi är.

 

För de äldre barnen

Barn från 10 år och uppåt delar jag in efter mellanstadie- respektive, högstadieelever och gymnasister. Yogan tillåter en fristad där ett kännande i kroppen är i centrum och de flesta övningar görs blundandes.  

Yoga i skolan

Det är fantastiskt när barnen är aktiva i skolan. Att även ge dem en stund där de får stanna upp lär dem värdefulla insikter om det som händer när de är stilla och hittar vägar till kontakt inåt. De möter sig själva och sitt eget lugn, som många barn inte stannar upp i särskilt ofta. 

Vid yoga i skolan önskar jag att pedagogerna deltar i yogan. Det är för barnens och för ert eget välmåendes bästa. Jag använder inte mantran på skolor om det inte uttryckligen önskas.

Kostnad i skolan

En timme kostar 1500 inkl. moms för en timme (inom Lunds kommun är jag timanställd och annan taxa gäller). Ytterligare timmar vid samma tillfälle kostar 500kr inkl. moms.   

Varmt välkommen att boka er för yoga!

 

Maila, ring eller fyll i kontaktformuläret så återkommer jag! 

 

 

 

Hör gärna av dig om du önskar att jag kommer till din skola eller om du är intresserad av att delta i någon kommande grupp!

LISA FÖRLIN​​
+ 46 (0)730-353996

 

EMAIL

lisa.forlin@hallbarhetsholken.se

 

 

Kontaktformulär:

Ditt meddelande har skickats

Mantran

Vi tonar in och ut ur passen med ett mantra utifrån att vi påverkas positivt av de ljudvibrationer vi skapar i kroppen när vi gör dessa ljud. Meditationen är också ofta mantrabaserad sång och rörelse. För alla mantran går jag igenom dess betydelse så att du själv kan känna in att betydelsen är i samklang med den intention du kom för att göra passet med. Eller i barngrupperna att föräldrarna känner att det är i linje vad ni önskar för ert barns deltagande. Läs gärna mer om mina tankar kring mantran här. De var ingen självklarhet för mig när jag först introducerades till dem, därför önskar jag vara så tydlig jag kan och samtalar gärna kring mantran inför yogan. Jag vill att ni ska känna er bekväma och veta hur jag tänker och använder mantran eftersom de är en del av den yoga som ligger mig närmst om hjärtat.

bottom of page