Hos Hållbarhetsholkens coaching finner du din väg för det arbete du vill göra med just din personliga utveckling, härifrån och framåt. Utgångspunkten är att du söker svaren inom dig själv.

 

Min erfarenhet är att alla klarar så mycket mer när utgångspunkten är att lyssna inåt och formulera mål som är tydligt förankrade i dig själv. Från den platsen i dig kan du dra nytta av dina styrkor och känna dina begränsningar till den grad att det ger dig utmaning, inte utmattning. 

 

Varmt välkommen önskar jag dig som lockas av att arbeta med din utveckling genom coaching!

 

Coaching 

" Jag valde att coachas av Lisa för att utvecklas i mitt arbetsliv inför en del utmaningar och svåra val jag stått inför. Övningarna och samtalen har varit väldigt värdefulla och hjälpt mig att hitta och lyssna på min egen röst och fatta beslut grundade i den.

Coachingen har verkligen tagit mig vidare och jag upplever att jag dessutom utvecklats och stärkts en hel del som person.

Lisa har en fascinerande förmåga att lyssna in de signaler jag själv inte är medveten om att jag sänder ut om vad jag vill eller tycker och har därigenom hjälpt mig att se och upptäcka vad min inre röst egentligen vet, som jag inte är medveten om och på så sätt hitta mitt eget svar." -Annette

Plats för coaching

Coachingen kan ske hos mig i min lokal i Lund, över telefon/Skype eller på plats på ert företag (gäller företag), vilket som passar bäst.

 

Kostnad

En timme kostar 800kr inkl. moms (ex. moms för företag). 

 

Varmt välkommen att boka tid!

Boka gärna via "Boka Direkt".

Finns där inte tider som passar är du varmt välkommen att ringa, maila eller fyll i kontaktformuläret så återkommer jag! 

Välkommen att boka:
Finns inte tiderna du önskar via Boka Direkt. Vänligen kontakta mig via mail, telefon eller använd kontaktformuläret nedan så återkommer jag.
 
Kontakt

LISA FÖRLIN

​​

0730-353996

Jag håller även coaching över telefon och Skype.

 

EMAIL

lisa.forlin@hallbarhetsholken.se

Coaching är INTE till för att bearbeta det förflutna, inte för någon med tex ångest, stor nedstämdhet/depression. Stämmer detta på dig, eller att jag vid samtal uppfattar att dina behov ligger utanför min kompetens kommer jag rekommendera dig att vända dig till annan profession.

Hållbarhetsholken - företaget innehar F-skattsedel och branchförsäkring

Följ Hållbarhetsholken:

  • w-facebook