top of page

Vårens kurser:

Föredrag:

Låt Kvinnokraften

Flöda I och II

Med Elisabeth Antonson

och Lisa Förlin
 


Välkommen till Låt Kvinnokraften Flöda 1, en kurs där du får verktyg och stöttning att genomföra din förändring till ökat välmående på det sätt som är sant för dig. Kursen är lika del kvinnocirkel så som vi kvinnor i alla tider har funnits för varandra för glädje och välmående.

Kursen tar avstamp i den flera tusen år gamla indiska hälsoläran Ayurveda och ört- och aromaterapi-kunskaper med ursprung från hela världen och minst lika lång historik.

Vi ses för en första heldag där du får grundläggande kunskap och redskap att påbörja din resa. Därefter ingår en individuell ayurvedisk hälsovägledning med Lisa så att du kan anpassa din väg efter dina behov. Följer på det gör två kvällar med föreläsningar och workshops som fördjupar dina kunskaper. Mellan de två kvällsföreläsningarna träffar du Elisabeth individuellt i en ört- och hälsokonsultation där du fördjupar dig i vilka örter, vilken mat och vilka yogaövningar som stödjer dig framåt.

Övergripande innehåll 10 februari:
- Genomgång av ayurvedans vata, pitta, kapha och hur du kan börja identifiera dig med dess egenskaper för att påbörja vägen till balans i ditt liv.
- Kvinnokroppen och den fantastiska resan vi är på genom livets olika faser och hur du kan mjuka upp de törnar som menstruationscykeln och klimakteriet genererar när du är i obalans.

De följande kvällsträffarna behandlar ayurvedans och örternas kunskaper och syn på:
- Vad som stärker dig längs din väg utifrån din kroppstyp
- Hur du håller dig kvar vid ditt förändringsarbete i din vardag
- Mer om dygns- och levnadsrutiner för den välmående kvinnan
- Workshop med praktisk handlingsplan för din fortsatta resa hemma


Låt Kvinnokraften Flöda 1
Pris:
3995kr inkl moms, anmälningsavgift 500kr ingår i priset och dras av om du betalar den först

I priset ingår förutom kurstimmarna:
- Lunch den första heldagen
- Fika vid samtliga träffar
- Individuell ayurvedisk hälsovägledning, 1,5-2 timmar (1500kr)
- Individuell ört- och hälsokonsultation, 1,5 timme (1200kr)
- Startpaket för kvinnohälsa genom hela livet: Massagevantar, massageolja (sesamolja eller kokosolja beroende på vad du har för kroppstyp), örtte utvalt att passa dig (Ca 350kr)
- Boken Nystart i livet med Ayurveda, av Tia Jumbe (Ca 200kr)

Platsen:
Tirups Örtagård inbjuder till läkande och utveckling med sin rogivande miljö och härligaörtagård runt knuten.

Tider:
Vi genomför kursen med start mitt emellan vintersolståndet och vårdagjämningen. Vi vandrar tillsammans och öppnar oss sakta med ljusets återkomst och avslutar vid vårdagjämningen.

Söndag: 10/2-19 kl. 10-16
Onsdag: 6/3- 19 kl. 18:30-21
Onsdag: 20/3- 19 kl. 18:30-21


Lärare:
Elisabeth Antonson, Företaget Örtdevan (Fd Kristallklart): Örtterapeut, näringsterapeut, andningsinstruktör, Reiki Master, Angelic Reiki Master, Rawfood-inspiratör
www.kristallklartliv.se

Lisa Förlin, Företaget Hållbarhetsholken, Ayurvedisk hälsovägledare, Coach, Reiki Master Holy Fire II, Reiki Karuna Master Holy Fire II, Breathwalkinstruktör och Medicinsk barn- och familjeyogainstruktör
www.hallbarhetsholken.se


Antal deltagare:
För att gruppen ska hållas till en intim gemenskap samlar vi maximalt 12 kvinnor. Kursen genomförs vid minst 6 deltagare. Vi kommer bjuda in er till en gemensam Facebookgrupp (eller motsvarande plattform) där ni och vi kan dela med er av resan.

Anmälan:
Anmälan sker till lisa.forlin@hallbarhetsholken.se och betalning sker via faktura. När anmälningsavgiften (500kr) är betald är din kursplats säkrad. Fullständig betalning ska ske senast 31 januari 2019.
______________________________________________________

 

Låt kvinnokraften flöda II


Fördjupningskurs april-maj 2019:
Låt Kvinnokraften Flöda 2 är en fördjupning där du lär dig än mer om din kropp och själ för att leda det liv du önskar.

Fördjupningen kommer bland annat att gå igenom chakrasystemet och dess koppling till hormonsystemet. Du får också än mer kunskap om hur hela ditt system kan stöttas av örter, eteriska oljor och ayurveda i praktiken. Vi fördjupar oss i kvinnokroppens månadscykel och månfaserna och dess påverkan på din kropp.

Kurskostnaden är 3995kr inkl. moms även för fördjupningen. Väljer du att anmäla dig till, och betalar, båda kurserna samtidigt före 31 januari 2019, betalar du 7495kr (du sparar 495kr) samt att du får en bonus innehållande ditt personligt anpassade örtpaket med en eterisk olja och en örttinktur som du provar ut tillsammans med Elisabeth vid ört- och hälsokonsultationen (värde 500kr).

Individuell uppföljningskonsultation med Lisa samt Elisabeth ingår i fördjupningskursen.

Kursdagar uppföljningen till Låt Kvinnokraften Flöda:
Onsdag: 3/4-19, kl. 18:30-21
Onsdag: 24/4-19, kl. 18:30-21
Lördag: 18/5-19, kl. 10-16

Ayurveda - Reflektion om vem jag är?

Bekanta dig med ayurvedans begrepp som grund till reflektion över vem du är och hur du mår. Tid ca 2 timmar och som kommande webinarie.

Datum 2019:

Kommer i höst, Hör av dig för intresseanmälan!

kl. 18-20

Plats: Arkeologvägen 70, Lund

Antalet är begränsat till 10 personer.

Välkommen med din anmälan!

Från utmattning till utmaning

Du får höra om när det en dag tog stopp för mig. Min energi var uttömd och kroppen sa nej. Det var nya spelregler för den ”duktiga flicka" jag levde för att vara då. 


Jag hade dock börjat önska att jag skulle kunna jobba och samtidigt må bra. Jag visste ännu inte hur. Återhämtningens väg har givit mig livskunskaper. Genom kurser har jag fått nya verktyg.

 

Sakta men säkert vandrar jag vägen från miljökonsult till egenföretagare inom välmående och vidare framåt. Balansgången mellan vad jag "borde göra” och vad jag önskar för att må bra.

 

Jag delar också med mig av de konkreta steg jag tar för min hälsa och stegen ut i arbetslivet igen.

Logga_SoAW.jpg

Utbildning till ayurvedisk hälsovägledare

Önskar du utbilda dig vidare inom ayurveda?! 

 

Vill du bli ayurvedisk hälsovägledare eller gå en kurs i Vedic Art? Om du redan är hälsovägledare och önskar vidareutbilda dig inom ayurvedans massageterapier eller lära dig bli yogavägledare? 

Då ska du vidare till School of Ancient Wisdom, på Gåvotomta mellan Tranås och Gränna

bottom of page