KKIKK - spelet där dina mål tar form och får perspektiv genom andra

 

Coaching är en livsbejakande samtalsform för personlig utveckling. Med KKIKK-spelet samlas du och dina vänner eller kollegor, eller blivande vänner för några timmars självfördjupning i ljusets tecken. Du tar med dig eller arbetar fram en fråga med ett tydligt mål som berör ditt liv för tillfället. Spelet är utformat så att du bearbetar din fråga utifrån nya vinklar. Både genom dina egna ord och dina medspelares. Jag leder och utmanar dig framåt i din och dina medspelares frågor så att du går hem med större klarhet och mål för din frågeställning. 

 

Jag, Lisa Förlin, har arbetat som coach sedan 2014 och erbjuder individuell intuitiv coaching för personlig utveckling. Som coach arbetar jag under tystnadsplikt och vi alla som deltar vid speltillfället håller diskussioner och deltagare konfidentiellt.

För deltagande i en grupp med coaching genom KKIKK betalar du 400 SEK (inkl. moms för privatpersoner)/ tillfälle.

Ca 2-3 timmar inklusive te och frukt.

 

Om ni kommer som en grupp, eller om ni önskar att jag kommer till ert företag/event för 4-6 personer (något fler deltagare fungerar, men var och en får kortare tid då) kan vi diskutera upplägg och pris.

 

Varmt välkomna!

 

Kom och gro nya skott 2019!

Kontaktuppgifter:

LISA FÖRLIN​​

 

+ 46 (0)730-353996

 

EMAIL

lisa.forlin@hallbarhetsholken.se

 

Eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret

Hållbarhetsholken - företaget innehar F-skattsedel och branchförsäkring

Följ Hållbarhetsholken:

  • w-facebook