Hållbarhetsholken - din guide till dig själv

Hållbar är den som lyssnar på och tar hand om sin kropp och själ. När vi ger oss själva det vi behöver blir vi starkare och vågar ta för oss av livet på ett balanserat och hållbart vis. Den som lever hållbart för egen del blir också en stöttepelare för andra. Vägen framåt är likväl ojämn och alla behöver vi stöd ibland. 

​Hos Hållbarhetsholken får du redskap och guidning att upptäcka vad din kropp och själ mår bra av. Du lär dig att lyssna på din kropps signaler och din inre rösts vägledning.

Välkommen att börja vandra vägen med dig själv!

Välkommen att kontakta mig för att boka in ett första samtal:

lisa.forlin@hallbarhetsholken.se

Does of great time in nature

Cirkelträning hos Hållbarhetsholken

Doe, the female deer, gathering in the great wild. The deer do dive directly into the dagger bush. Dinging divergently only during periods of  

-När du behöver samla dig tillsammans med andra.
 
Hållbarhetsholkens Cirklar är stunder och gemensamma grupper där vi fritt kan samlas och dela våra erfarenheter sedan senast. Rutiner och ritualer ser liknande ut från gång till annan. Vi följer dock månens faser och ser till vilka planeter som styr oss för tillfället för att ta oss framåt på bästa sätt till nästa gång.

Ayurvediska rutiner stöttar dig att känna kontakt med din kropp. När du hör hur den mår, kan du lättare ta ytterligare steg vidare för ditt välmående.

Reiki - healing
Breathwalk
-Träning för kropp och själ
Reiki är din stund för att fylla på energi i dig själv. Healing är förmedlande av kärleksfull energi. En energi som du själv bär på, men, som det är lätt att tappa kontakten till. Vi kan behöva guidning genom en healer för att känna på energin och locka fram den igen.
 
Välkommen!
I Breathwalk blandar vi  kundaliniyogarörelser, promenad och meditation. Stort fokus ligger på att andas rätt och hur vi kan använda olika andningsmönster för att hjälpa kroppen till balans i själ och sinne.

Foto: Jannica Honey

Din viktigaste relation - den med dig själv

När du har en god relation med dig själv och når din inre kraft kan du klara av att, på djupet, ta till dig intressant information eller förändra dina vanor. Vare sig det handlar om att du vill röra på dig mer, leva mer miljömedvetet, byta arbete, våga utveckla relationer med andra eller att följa dina drömmar.

 

Min relation med mig själv har jag utvecklat då jag gått i coaching, gjort Breathwalk, utövat yoga, givit och tagit emot Reiki, mediterat, promenerat, tillåtit mig vila även när jag trott att jag måste göra något... Listan är lång. Jag önskar dig att få finna och fördjupa relationen med dig själv. 

 

Din utveckling börjar utifrån just din situation och dina mål.

 

Kontakt: Lisa Förlin, 0730-353996 ​

Jag utgår från sydvästra Skåne och rör mig lätt till företag för att coacha eller föreläsa.

 

Hör av dig direkt till mig om du inte hittar en tid du kan via Boka Direkt!

 

EMAIL

lisa.forlin@hallbarhetsholken.se

Facebook-sidan är tänkt för att informera om vad jag håller på med för tillfället.

 

På Facebook delar jag även inspiration och information jag önskar dela med er som följer mig.

 

Hållbarhetsholken - företaget innehar F-skattsedel och branchförsäkring

Följ Hållbarhetsholken:

  • w-facebook