top of page
Hållbarhetsholken - låt dig guidas till dig själv

Lyssna in och ta hand om dig, din kropp och själ. Ge kroppen det den behöver. Ta stöd i de förändringar du önskar genomföra. Hitta din hållbarhet. Samla ditt ljus, din väg ter sig tydligare då. Likväl ojämn ibland, men stöd ger harmoni för färden. 

​Hos mig övar du dig att lyssna på din kropps signaler och höra din inre rösts vägledning.

Välkommen att samla ditt ljus och vandra vägen framåt med dig själv!

 
Kontakta mig så börjar vi grundlägga din inre resa!

lisa.forlin@hallbarhetsholken.se

En session med mig

Healing på distans, är den stora vägen jag jobbar med i dagsläget
 
Vid healing är det din stund för att fylla på energi i dig själv. Healing är förmedlande av kärleksfull energi. Du bär på den energin, men, det är lätt att tappa kontakten. Vi kan behöva guidning genom en healer för att känna på energin och locka fram vår egna upplevelse av den igen.
Min healing kombineras med andlig vägledning. Du som vill får både under sessionen och i slutet ta emot de budskap som förmedlas via mig.
 
Välkommen!
Healing på distans
-Fungerar fantastiskt bra
Du är hemma hos dig. Jag är hos mig.
Att ses vid en session fyller ett värde, men att mötas på distans skapar starkare uppkoppling för mig och minst lika kraftfulla healing-sessioner och ofta med starkare budskap.
 
De budskap som jag får, förmedlas till mig genom de guider och ljusvägledare som väljer att närvara vid just din session. De använder sig av de kunskaper som jag, i min fysiska kropp har lärt mig och kan använda för att fördjupa det som förmedlas mig. Jag är tydlig med vad som förmedlats mig direkt, och vad jag ger förklaring till utifrån det jag lärt mig längs vägen. Det är alltid du som känner in vad som resonerar med dig.
Hur jag kombinerar det jag kan
-Träning för kropp och själ
Min läroväg har gått genom Reiki, Ayurveda, Kundaliniyogaformen Breathwalk, mycket meditation, coaching och andlig vägledning genom mig och andra. Självutvecklingskurser med själslig inriktning och säkert skapande av kommunikation till ljusa andliga kontakter mfl. Jag har jobbat igenom mörker jag mött i mitt liv och omvandlat till och polerat fram det ljus jag ser idag och lärdomar för nutid och framtid.  
Du kan läsa mer om samtliga inriktningar jag erbjuder specifikt, under respektive rubrik här på sidan
Kontakt: Lisa Förlin, 0730-353996 ​

 

Hör av dig direkt till mig om du inte hittar en tid du kan via Boka Direkt!

 

EMAIL

lisa.forlin@hallbarhetsholken.se

Facebook-sidan är tänkt för att informera om vad jag håller på med för tillfället. Har varit lite stiltje på grund av andra jobb <3 

bottom of page