top of page

Tillsammansyoga-kurser

Tillsammansyoga för barn ca 3-9 år

Konceptet tillsammansyoga bygger på att barn (uppdelade på olika åldersgrupper) och föräldrar gör yoga tillsammans. En stund tillsammans där alla stannar upp och känner in vad som händer när de är i sina kroppar och möter sig själva. Ett behov som finns hos både barn och vuxna.  

 

Upplägget på kurstimmen är det samma som barnyoga, men deltagarna är både barn och deras föräldrar eller annan vuxen som önskar dela tiden med barnet på yogapasset.

 

Upplägg

Vi börjar med en andningsövning och gör sedan några yogaövningar anpassade för åldersgruppen, för att avsluta med avslappning och guidad meditation. Vi tonar in och ut ur passen med ett mantra utifrån tanken att vi alla påverkas av de ljudvibrationer vi själva skapar oss när vi gör ljud.

Tid och plats

I dagsläget genomförs kurser på Gunnesbo om måndagarna från kl. 17. Om ni är en grupp som är intresserad att komma så kan vi kolla på möjligheten till att hålla fler pass under veckan.

Kostnad hösten 2018 

En timme på Gunnesbo kostar 120kr inkl. moms för ett barn och en förälder (kostnaden kan variera något beroende på vad lokalen kostar). 

Varmt välkommen att boka!

 

Vänligen maila, ring eller fyll i kontaktformuläret så återkommer jag! 

 

 

Möt dig själv och möt ditt barn

Se dig själv och se ditt barn

Ni gör resan tillsammans

Välkomna <3 

 

Yoga med barn

LISA FÖRLIN​​
+ 46 (0)730-353996

 

EMAIL

lisa.forlin@hallbarhetsholken.se

 

 

Kontaktformulär:

Ditt meddelande har skickats

bottom of page