Coaching hos Hållbarhetsholken innebär att du står i centrum. Mitt mål är att coacha dig till att finna vägen för det arbete du vill göra med just din personliga utveckling, härifrån och framåt. Utgångspunkten för coachingen är att söka svaren inom dig själv.

 

Min erfarenhet är att vi alla klarar mycket mer när vi lyssnar inåt och formulerar mål som är djupt förankrade i oss själva. Då kan vi dra nytta av våra styrkor och känna våra begränsningar till den grad att det ger oss utmaning, inte utmattning. 

 

Varmt välkommen önskar jag dig som lockas av att arbeta med att utvecklas som person med coaching av just mig!

 

Coaching för privatpersoner

" Jag valde att coachas av Lisa för att utvecklas i mitt arbetsliv inför en del utmaningar och svåra val jag stått inför. Övningarna och samtalen har varit väldigt värdefulla och hjälpt mig att hitta och lyssna på min egen röst och fatta beslut grundade i den.

Coachingen har verkligen tagit mig vidare och jag upplever att jag dessutom utvecklats och stärkts en hel del som person.

Lisa har en fascinerande förmåga att lyssna in de signaler jag själv inte är medveten om att jag sänder ut om vad jag vill eller tycker och har därigenom hjälpt mig att se och upptäcka vad min inre röst egentligen vet, som jag inte är medveten om och på så sätt hitta mitt eget svar." -A.S.

Coaching för företag 

 

Tjänsterna är till för dig som helhjärtat vill fördjupa engagemanget hos dina anställda.
 
Exempel på tjänster till företag:
  • Medarbetarcoaching - samtalspartner för medarbetaren för att förankra hens roll/utveckling/ansvar, med medarbetarens egna ord.
  • Hållbarhetscoaching - stöd vid utveckling av hållbarhets-/miljöarbete exempelvis genom förankrande gruppsamtal. 
  • Individuell coaching för dig som chef eller för dig som medarbetare för personlig utveckling vilket stärker yrkespersonen i dig.

 

 

Välkommen att:
Finns inte tiderna du önskar via Boka Direkt. Vänligen kontakta mig via mail, telefon eller använd kontaktformuläret nedan så återkommer jag.
 
Kontakt

LISA FÖRLIN

​​

0730-353996

Jag utgår från sydvästra Skåne och rör mig dit du verkar eller håller coaching över Skype.

 

Efter tidsbokning finns jag på Hälsans Hus i Lund.

 

EMAIL

lisa.forlin@hallbarhetsholken.se

Plats för coaching

Coachingen kan ske hos mig på Hälsans Hus i Lund, över telefon/Skype eller på plats på ert företag (gäller företag), vilket som passar bäst.

 

Kostnad

En timme kostar 750kr inkl. moms (ex. moms för företag). Första gången är 90 minuter (till samma pris som för en timme) för att vi ska komma igång.

 

Varmt välkommen att boka tid!

Boka i första hand via "Boka Direkt".

Finns där inte tider som passar är du varmt välkommen att ringa, maila eller fyll i kontaktformuläret så återkommer jag! 

Coaching är INTE till för att bearbeta det förflutna, inte för någon med tex ångest, stor nedstämdhet/depression. Stämmer detta på dig, eller att jag vid samtal uppfattar att dina behov ligger utanför min kompetens kommer jag rekommendera dig att vända dig till annan profession.

Hållbarhetsholken - företaget innehar F-skattsedel och branchförsäkring

Följ Hållbarhetsholken:

  • w-facebook