top of page

Om Reiki

Reiki är en japansk healingmetod som ger lugn, närvaro och självläkning.

Reiki betyder, den universella/andliga livskraften, lite beroende på översättning. Det har med vår djupare livskraft att göra. Rei - den universella/andliga delen och Ki - livskraften. Det är samma livskraft som exempelvis i Taichi, Feng shui, Qigong mm. Men i Reikin överförd genom en människa som övat upp kontakten med healande energin för att kunna dela den med andra människor, djur, mat eller världen.

Att erbjuda healing var inte självklart för mig. Jag har landat i det nu. Min inställning är att vi människor även är energivarelser. Många av oss kan exempelvis känna av om det är bra eller dålig stämning i ett rum, utan att något ord är yttrat av de som är närvarande. Vi är ju också alla sammansatta av atomer som hålls ihop av "elektron-baserade" krafter, bestående av tomrum. Att vi häri kan ta emot och dela med oss av kärleksenergi (eller känna av olika varianter av andras känslor) ter sig inte orimligt för mig.

Reikin är en positiv livsenergi. För att jag som ger Reiki inte ska tömmas på min energi kopplar jag upp mig på en större universell källa. Det är min känsla och uppfattning. Du som provar behöver inte dela den uppfattningen så länge du är mottaglig för att mina händer kan överföra kärleksfull läkande livsenergi till dig. 

Healing har inga negativa bieffekter. Däremot kan vi känna oss lite som efter en rejäl massage efteråt. Vi kan känna oss lite yra och behöver alltid dricka extra mycket vatten, kanske behöver du tömma tarmen/urinblåsan. Men det är inget farligt, du har fått påfyllning av livskraft och något annat töms ut för att ge den läkande kraften plats i din kropp.

Jag har upplevt att ordet healing kan tas emot negativt. Tidigare har även jag varit väldigt skeptisk. Jag kan inte naturvetenskapligt förklara hur det fungerar, men det fungerar. Och jag själv tror först nu på det, när jag själv känner att det fungerar :-) 

 

Om Reiki fungerar för dig för att du vill att det ska fungera, om du upplever att det är den kärleksfulla kraft som givaren av Reiki utstrålar eller om du känner att healern är en kanal för universums helande kraft. Oavsett vilket som gäller för dig så är du varmt välkommen att ge dig själv en lugn behandling med möjlighet till långtidsverkan!

Hoppas vi ses 

Kontakta mig så berättar jag mer!
 

LISA FÖRLIN​​

+ 46 (0)730-353996

 

EMAIL

lisa.forlin@hallbarhetsholken.se

 

 

Kontaktformulär:

FÖR BOKNING:

Meddelandet togs emot.

bottom of page