top of page

Medicinsk barn- och ungdomsyogalärare

Med stor glädje kan jag presentera att jag numera har utbildning i att hålla barn- och ungdomsyoga. Min önskan är att bidra med yogapass för yogapaus i den vardag där barn, föräldrar och lärare befinner sig.

Idag får många barn och unga redan tidigt stressrelaterade besvär. Med yoga- och andningsövningar ger vi dem redskap att hantera stress när den uppstår. Eller än bättre att de kan använda redskapen redan innan stress uppstår. Här har vi vuxna också möjlighet att tillsammans med barnen dra nytta av övningarna och låta oss komma till ett lugnare tillstånd när vi utövar yogan tillsammans med barnen.

Jag kommer så snart jag hittar lokal att hålla grupper för föräldrar och barn tillsammans. Hör gärna av dig om du har förslag på lokal i centrala Lund eller åt Gunnesbo/Nöbbelöv/Oskarshem till!

Du som jobbar inom förskola eller skola är varmt välkommen att anlita mig till att komma och hålla en yogastund med din grupp/klass. Yogan är anpassad efter olika åldersgrupper och passar för barn från 3 år.

Mer info kommer på hemsidan inom kort. Kontakta mig så svarar jag gärna på dina frågor direkt!

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page