top of page

Mer på gång än vad som syns här


Acqui Terme, varma källor

Livet som lärande tar sig ständigt nya banor. Det här året deltar jag tillsammans med 18 andra kvinnor i ett mastermind-program med Carolina Gårdheim. Där dyker vi djupt ner i vårt inre för att så småningom dyka upp igen som helare, visare kvinnor <3

Det är fantastiskt spännande och lärorikt. Jag ser redan stora resultat i mitt liv!

Bland annat håller jag på och utforskar ett, för mig, nytt sätt att se på personlighetstyper. Energy profiling, av Carol Tuttle: där jag lärt mig bra mycket om mig själv - som utrycker en mer tillbakadragen energi än jag tidigare förstått, den har också ett flöde där in- och utryck sker mer genom känslor än hos övriga typer: kort och gott en beskrivning och nya nycklar till förståelse av mig själv. Detta har också varit till stor hjälp för att förstå min man som har helt annan energi, men där jag i alla (16 år hittills) inte förstått varför han inte förstår det jag säger.. Nu vet jag! Och det är verkligen en stor skillnad i hur vi lyckas nå varandra genom samtal här hemma. Självklart är mina barn också sina egna och även för kommunikationen med dem har jag fått nya pusselbitar till vardagen.

Håll ögonen öppna för vad som kommer ut av detta och allt annat därtill! Tills vi hörs här finns jag lite oftare på Facebook och svarar alltid på mail när du vill nå mig!

Allt gott!

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page