top of page

Skapandet av idag, skapandet av imorgon

Skapandet av idag. Skapandet av igår. Till syvende och sist det till inget annat står. Det står som är sagt, det stormar där du lägger till, och helt, hoppsan, kvickt står marken där still.


- Vad är det jag vill ha?

- Vi får styra upp det ida’!

- Jag står här och stampar, ser all vägars val. DET STORMAR, STÅR ÖPPET DET SKAPAR MIG KVAL. Det är vägen som är målet, det säger de all. MEN HUR SKA JAG VETA VART LIGGER MITT KALL?

- Ditt kall, det är vägen, de små stigars val, det ligger i njutning, låt inget bli kval. Vi säger det hjärtligt, vi säger det ömt. Ta vara på tiden dit inget är tömt, till framtid du färdas du bringar dig fram. Du tågar längs vägen du slingrar dig fram. Du önskar att veta, du seglar för fullt, då skrämmer det dig i ett siktes-tumult. Allting är dimmigt och havet har skum. Det är lätt då att tänka ”jag kliver av, jag är dum”. Men säg oss istället vart du önskar! Vi styr dit du vill! Men när önskningar snurrar blir riktningen vill. Du skapar din resa du bär dig dit du skall, trots vågor och havsskum, till slut, du står pall. Du torrskodd ska kliva i land där du vill. Sätt segel och riktning, till livet vi vill.-Lisa och de som finns där för oss då vi väljer att be om hjälp

210120

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page